Over ons

Sibotech is een bedrijf waar techniek leeft. Iedereen binnen Sibotech heeft passie voor techniek, dit is hetgeen wat ons verbindt. Wij houden van uitdagingen, staan open voor nieuwe technieken en leren elke dag bij, zowel binnen als buiten onze discipline. Iedereen bij ons heeft zijn eigen specialisme en door die te bundelen zijn we een creatief sterk team.

 

 

Onze geschiedenis

Sibotech is in 1999 ontstaan vanuit passie voor techniek. Destijds is Jurgen Simons begonnen in een kleine werkplaats in Braamt met alleen een conventionele draai- en freesbank met wat gereedschappen. Al heel snel waren de opdrachten zo groot dat de werkplaats te klein werd en Sibotech moest verhuizen. Sibotech verhuisde in 2001 naar een hal van 300m2 in Pannerden.
Hier was in eerste instantie ruimte genoeg voor de groei van de speciaal machinebouw, reparaties en onderhoud. In Pannerden kregen we onze eerste CNC-bewerkingsmachines, waardoor onze klantenbestand begon te groeien en daarmee breide ook de vraag naar andere werkzaamheden uit. Door deze uitbereiding in werkzaamheden en personeelsbestand ontstond de noodzaak voor meer ruimte. In 2011 verhuisde Sibotech naar onze huidige locatie aan de Riezenweg in Ulft met een oppervlakte van 1800m2. Hier beschikken wij over een productie/montagehal van 1000m2 voorzien van bovenloopkranen en meerdere (CNC)bewerkingsmachines. Verder is hier voldoende ruimte voor onze machinebouw en revisie projecten. Sinds 2020 staan Stefan Papenborg en Truus Simons aan het roer bij Sibotech en werken samen met ons enthousiast team aan onze toekomst.