Missie en Visie

SiboTech wil een bedrijf zijn, die samen met U, het correctief- en het preventief onderhoud aan uw machinepark verzorgd om zo samen tot het optimale resultaat te komen.
Door middel van adequaat reageren op uw storingen, zal uw productie output optimaal blijven.
Onze ervaring is dat soms modificaties aan bestaande machines beter zijn en effectiever werken, dan uitsluitend voorkomende/wederkerende storingen op te lossen. Hierdoor zullen deze storingen in toekomst een kleinere of geen hinder meer zijn voor de continuïteit van uw productie proces.
SiboTech kan in de hierboven genoemde situaties een uitstekende partner voor U zijn, die deze werkzaamheden voor U uit handen te nemen, zodat U zich kunt focussen op een optimaal productie proces.
Het resultaat hiervan zult u terug vinden in uw jaarrekening, noem het ingenieus onderhoud.
Door ons kennis en machinepark, zijn wij ook in staat een uitstekende partner voor ontwikkeling, kleine machine bouw en retrofit van allerlei machines te zijn.


Waar zijn wij sterk in?

Wij kunnen zeer snel inspelen op correctieve storingen aan uw productiemachines, ook als er onderdelen gemaakt moeten worden, kunnen wij dit intern maken.
Doordat wij zelf een uitstekend machinepark, hebben voor het maken van enkelstuks onderdelen, kunnen wij hiermee zeer snel de noodzakelijke onderdelen maken.
Ons service / onderhoud team bestaat uit mensen van allerlei disciplines , waardoor wij altijd de juiste man op pad sturen voor de betreffende storing / werkzaamheden.
Ook wanneer het blijkt dat de storing kennis uit een andere discipline behoeft, kan men terug vallen op een monteur met een andere specialiteit.
Een aantal monteurs zijn universeel inzetbaar, zodat ze naast elektrische / elektronica storingen ook mechanische storingen kunnen oplossen door hun kennis / ervaring.
Door de brede inzetbaarheid van onze mensen kunnen wij op elk vlak van ontwikkeling, fabricage tot en met de inbedrijfname / scholing van het eindproduct, een uitkomst zijn.
Ook de nazorg zal wanneer dit gevraagd wordt, voor ons geen probleem zijn.