Vacatures

Vacature storingsmonteur bij Sibotech te Ulft

Ben je op zoek naar een afwisselende baan, waar geen dag hetzelfde is? Wil je jouw mechanische en elektrotechnische kennis inzetten om ervoor te zorgen dat machines blijven draaien en bij storingen zo snel mogelijk weer draaien? Wil je daarnaast nog aan veel verschillende soorten machines werken in uiteenlopende branches? Dan is een baan als storingsmonteur bij ons, de baan voor jou.

Wat we vragen

We zijn op zoek naar een storingsmonteur
• die bij de meest uiteenlopende bedrijven komt om storingen aan machines op te lossen, zodat de klant zo snel mogelijk weer up en running is bij een acute storing
• die preventief onderhoud aan machines doet, zodat de kans op acute storingen beduidend lager wordt, en de stilstandstijd zowel gereduceerd als gepland kan worden
• die mee kan denken in de machinebouw
• die het leuk vind met een jong en hecht team samen te werken.

Wat maakt je geschikt voor deze functie:

• Je hebt een MBO+ werk en denkniveau
• Je hebt zowel elektrotechnische als mechanische kennis
• Je hebt minimaal 4 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie
• Je bent zelfstandig, maar kunt ook goed samenwerken
• Je bent proactief in je werkzaamheden
• Kennis van de Duitse taal is een pré

Wat we je bieden

Doordat we aan zoveel verschillende soorten machines werken, is geen dag hetzelfde en word je elke dag weer geprikkeld. Hierdoor blijf je elke dag leren, maar daarbuiten bieden we ook de ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast word je onderdeel van een jong en hecht team waar de ruimte is om je eigen verantwoordelijkheden te pakken.

We vallen onder de CAO “klein metaal” waardoor alle voordelen die deze CAO met zich meebrengt van toepassing zijn. Verder bieden wij uiteraard een marktconform salaris.

Wie is Sibotech

Wij zijn gespecialiseerd in zowel machinebouw als machine onderhoud. Hierbij lossen we automatiserings- en mechaniseringsvraagstukken op voor onze klanten, zijn servicepartner van een bedrijf die afbraammachines maakt, maar we doen ook (storings)onderhoud aan een breed spectrum machines in de maakindustrie (van verspanend tot plaatbewerking). Hiermee kunnen we fungeren als een verlengstuk van de technische dienst binnen een bedrijf. Daarnaast reviseren we machines, waarbij we ook machinebesturingen kunnen ombouwen. Hiermee kunnen we dus een breed pallet aan technische ondersteuning bieden aan onze klanten.

Heb je interesse in deze flexibele en uitdagende functie, neem contact op met Stefan Papenborg via email (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of telefonisch (06 21 588 112).


Gezocht: Draaier / frezer / onderhoudsmonteur

Wij zoeken een collega wegens de groei van onze activiteiten.
Ben jij iemand die niet voor een gat gevangen zit ?
Hou je van uitdagingen ?
Dan ben jij de juiste persoon voor deze functie
Het betreft een zeer afwisselende functie, waarbij je naast onderdelen
op ons moderne machinepark maakt, ook met grootte regelmaat
onderhoudswerkzaamheden verricht bij onze klanten.
Ons machinepark bestaat o.a. uit CNC gestuurde frees- en draaibanken.
Ervaring in verspaning geniet de voorkeur.
Heb je interesse in deze uitdagende functie ? Neem dan contact op via
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel ons op 0315-681334 voor een afspraak.


Gezocht: SolidWorks tekenaar

Functieomschrijving
Uiteraard kun jij met je vers behaalde diploma op het gebied van engineering overal aan het werk. Maar hoe weet je nou dat je de juiste keuze maakt? Welke specifieke technieken vind jij eigenlijk het mooist? In hoeverre ken jij alle technieken? Welke mensen/omgevingen passen er het beste bij jou? Wat wil jij over 5 jaar bereikt hebben? Weet jij, wat je niet weet? Als SolidWorks tekenaar bij SiboTech BV ben jij betrokken bij de ontwikkeling van diverse klant specifieke machines en installaties. Jij bent verantwoordelijk voor het uitwerken van de tekeningen in SolidWorks. Wanneer je voldoende ervaring hebt in het tekenen en het product, word je ook verantwoordelijk voor het ontwerp en voor diverse berekeningen. Het wordt gewaardeerd als je proactief mee denkt. Er wordt dan ook zeker naar je geluisterd zodra je goede ideeën hebt. Naast het testen van nieuwe producten, ben je ook betrokken bij de kwaliteitscontrole van zowel de interne productie als de uitbestede materialen.
- Het uitwerken en tekenen van verschillende klant specifieke machines.

Functie-eisen
Om deze functie goed te kunnen vervullen, zijn wij op zoek naar iemand:
- Een opleiding MTS/HTS Werktuigbouwkunde.
- Met een bovengemiddeld technisch inzicht.
- Creatief en oplossingsgericht
- Een hands on mentaliteit
- Gestructureerd werken en oog voor detail & kwaliteit
- Ervaring het 3-D tekenprogramma SolidWorks
- Affiniteit in moderne productietechnieken.
- Bereid om intern verder te studeren
- Goede communicatieve vaardigheden.
- Een B rijbewijs.

Arbeidsvoorwaarden
Uitstekende primaire en secundaire voorwaarden;
Persoonlijke loopbaan begeleiding;
Prettige werksfeer binnen een gezonde organisatie;
Mogelijkheid tot volgen van opleidingen en/of cursussen.

Bedrijfsprofiel
Goed werkgeverschap betekent voor ons, dat we onze mensen een zekere en stabiele basis met goede primaire voorwaarden bieden. Daarnaast kennen wij:
- mogelijkheid om extra vrije dagen op te bouwen (tijd voor tijd).
- mogelijkheid tot het volgen van interessante trainingen en cursussen.
- uitzicht op een vast contract.
- prettige werksfeer binnen een financieel gezonde organisatie.
- eventueel een persoonlijk coaching traject, waarbij je een intensief programma gaat volgen, dat totaal afgestemd is op jouw persoonlijke ontwikkeling en ontwikkelpunten.

Heb je interesse in deze uitdagende functie ? Neem dan contact op via
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel ons op 0315-681334 voor een afspraak.