Welkom

Welkom op de site van SiboTech. Wij repareren en onderhouden machines, waarvan wij ook met spoed de benodigde materialen zelf kunnen produceren. Ook zijn wij sterk in het produceren van enkelstuks en kleine series. Als wij iets voor u kunnen betekenen kunt u ons bereiken met deze contactgegevens. Enkele voorbeelden van wat wij gedaan hebben kunt u vinden bij onze projecten en als u wilt kunt u nog even een blik werpen op onze Tweets.

Werkzaamheden van SiboTech

SiboTech is een veelzijdig, flexibel bedrijf waarbij wij met onze ervaring en kennis voor u een uitstekende partner zullen zijn op het gebied van kosteneffectief onderhoud. Doordat wij zelf een uitstekend machinepark hebben voor het maken van enkelstuks onderdelen, kunnen wij hiermee zeer snel de benodigde onderdelen maken.

Ons service / onderhoud team bestaat uit mensen met verschillende disciplines, waardoor wij altijd de juiste man op pad sturen voor de betreffende storing / werkzaamheden. Wanneer het blijkt dat de storing kennis uit een andere discipline behoeft, kan men terugvallen op een monteur met een andere specialiteit. Een aantal monteurs zijn universeel inzetbaar, ze kunnen naast elektrotechnische storingen ook mechanische storingen oplossen door hun kennis / ervaring. Bij ons werken mensen die TÜV NORD Gecertificeerd Machine Veiligheid Expert zijn, waardoor wij u uitstekend kunnen adviseren op het gebied van veiligheid en risico inventarisatie. Machines voorzien van een nieuwe update op het gebied van aandrijving, besturing en/of veiligheid behoort bij ons ook tot de mogelijkheden. Wij doen tevens NEN 3140 keuringen zodat uw handgereedschap bij ons in de juiste handen is.

Lees verder

Nieuws

We hebben een nieuwe machine binnen! Het gaat om de Doosan DNM 6700, een verticaal bewerkingscentrum van Dormac. Deze machine is een waardevolle aanvulling van ons al bestaande reeks machines.

17-6-2017